The Computer Revolution / Computer Kakumei

Computer Kakumei
The Computer Revolution The Birth of the Most Powerful and Fastest Brains

The Computer Revolution The Birth of the Most Powerful and Fastest Brains / Computer Kakumei: Saikyou x Saisoku no Zunou Tanjou. Computer Kakumei pe scurt, a fost lansată de difuzarea japoneză publică NHK ca parte a unei emisiuni speciale. Anime-ul din viitorul apropiat, a fost conceput de autorul seriei Parasite Eve, Hideaki Sena, care descrie cât de omniprezente au devenit computerele în aspectele vieții din Tokyo în 2020. Povestea este spusă prin ochii unui senior de liceu numit Mako.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 0m 2012 413 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8723&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0