The Curse of Kazuo Umezu

Umezu Kazuo no Noroi
the curse of kazuo umezu

The Curse of Kazuo Umezu – „Nu te juca cu supranaturalul.”

Două povești despre consecințele ce se abat asupra oamenilor care trec de vălul lumii lor.

Când o fată foarte frumoasă pe nume Rima se transferă în clasă cu Misami, Misami nu este doar geloasă dar este și complet înfricoșată. În timp ce băieții din clasă se calcă în picioare pentru a ajunge la Rima, Misami are coșmaruri despre un vizitator înfiorător și se trezește cu cicatrici pe corp când se trezește. Îi cere ajutorul unei prietene cu strângerea unor dovezi despre fata cea nouă pentru a vedeea cine este cu adevărat. Dar dacă o poză valorează cât o mie de cuvinte, atunci un videoclip va valora și mai mult. Adevărul te poate elibera, dar poate fi și mai înfricoșător decât orice ți-ai putea închipui.

Sfioasa Miko și prietena ei mai sociabilă Nanako se bucură de vanța lor de vară, încercând să se bucure cât mai mult posibil de tinerețile lor. Dar când maratoanele cu filme horror nu sunt destul de palpitante, Nanako găsește o nouă țintă: un conac bântuit și abandonat aflat la marginea orașului. Împreună cu alți doi prieteni, o ezitantă Miko și o entuziasmată Nanako intră în conac. În curând, tot ce putea merge rău începe să se întâmple. Doar un miracol le poate ajuta să scape din conac nevătămate, fără traume și cu simțu realității intact.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 43m 1990 282 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Info
Cast
Background
Comments 0