The Future Diary Redial

Mirai Nikki Redial
the future diary redial 10834 poster

The Future Diary Redial – Mirai Nikki, este un anime care pe mine m-a lăsat „în pom”, am aşa de multe întrebări şi nu am cui să le pun: ce tocmai s-a întâmplat? Aici se termină? Cum au reuşit în final să fie împreună?  Ea nu murise? Cum vechiul zeu mai este încă în viaţă? Oare îşi va tunde pletele Yuki? Yuno va vrea să-l mai hărţuiască pe protagonist?  Chiar dacă sunt multe întrebări fără răspuns, nu pot nega faptul că animeul este absolut genial, personajele sunt bine conturate, Yuno, chiar dacă este puţin nebună, ştie ce vrea şi acel ceva este iubirea lui Yuki şi Yuki însuşi, nu contează câte sacrificii va trebuii să facă sau cât o va costa. Hmmm… această idee extraordinară a pornit de la scriitorul Sakae Esuno, autorul manga-urilor precum Big Order, Hanako to Guuwa no Tera, Mirai Nikki: Mosaic, Mirai Nikki: Paradox, Mirai Nikki: Redial, un autor care şi-a definit cariera cu această manga.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

0h 29m 2013 1.232 views

Background
  • Mp4uploadSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0