The Garden of Words / Kotonoha no Niwa

言の葉の庭
the garden of words 19803 poster

The Garden of Words / Kotonoha no Niwa ro sub gratis online – ”Grădina cuvintelor” urmăreşte povestea unui designer de pantofi în devenire, care începe să deseneze schiţe ale viitoarelor sale modele într-o grădină japoneză. Aici întâlneşte o femeie misterioasă cu care începe să se întâlnească. Filmul prezintă progresul relaţiei dintre cei doi. Shinkai a anunţat înainte de producţie că filmul va fi prima sa poveste de dragoste în sensul tradiţional japonez al cuvântului. Iniţial, cuvântul ”dragoste” era scris ca ”tristeţe solitară” (koi) şi, potrivit autorului, ideea modernă de ”dragoste” (ai) a fost preluată din Vest. Povestea noului său film are loc în zilel noastre, dar va avea ca subiect ideea tradiţională de iubire, în sensul original de ”tristeţe solitară”, însemnând a tâjni în singurătate după cineva.​

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 46m 2013 161 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0