Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

The Girl Who Leapt Through Time

Toki wo Kakeru Shoujo
The Girl Who Leapt Through Time

The Girl Who Leapt Through Time – Abilitatea de a călători prin timp e unul dintre cele mai mari vise ale omului. E o putere care ar putea fi folosită fie în beneficiul omenirii, fie în detrimentul ei. E o putere la care mulţi visează, dar care a devenit realitate pentru tânăra Makoto Konno, o liceană neîndemânatică şi cu capul în nori. Deşi îşi foloseşte iniţial abilitatea misterios dobândită, de a se întoarce în trecut, pentru a schimba evenimente aparent banale, e în curând obligată să se confrunte cu consecinţele acţiunilor ei. Puterea de a te întoarce în trecut şi a schimba tot ce-ţi doreşti nu te scapă însă de responsabilităţile pe care le ai faţă de alţii şi faţă de tine însuţi. Odată ce realizează ce e cu adevărat important în viaţa ei, o lecţie care părea la început lipsită de importanţă devine un adevăr fundamental pentru Makoto: „Timpul nu stă în loc pentru nimeni.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 38m 2006 1.567 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0