The Hidden Dungeon Only I Can Enter / Ore dake Haireru Kakushi Dungeon

Ended 1 Seasons - 12 Episodes
the hidden dungeon only i can enter 20882 poster

The Hidden Dungeon Only I Can Enter / Ore dake Haireru Kakushi Dungeon ro sub gratis online – În ciuda titlului săi nobiliar, Noir Stargia se află la capătul ierarhiei sociale. Din cauza acestui lucru, ceilalți noblii îl asupresc și îl tratează oribil. Totuși, se află în posesia unei abilități rare și puternice de a comunica cu Marele învățat, un oracol ce îi oferă lui Noir răspunsurile la absolut orice.
După ce eșuază în aș asigura un port de bibliotecar, Noir decide să se înscrie la Academia Eorilor. Știe că trebuie să devină puternică ca să poată intra acolo. Marele Învățat îl sfătuiește să exploreze o temniță ascunsă aflată în adâncurile munților. Acolo, Noir o întâlnește pe Olivia Servant, o domniță frumoasa, dar vrăjită, închisă în labirint. Olivia îi drăruiește lui Noir un set de abilități ridicol de puternice care îi oferă aproape întreg controlul asupra realității. Ca orice în viață, totul vine cu un preț – de fiecare dată când Noir încearcă să-și folosească puterile, punctele lui de viată scad, punându-i viața în pericol. Ca să-și reîncarce energia, el trebuie să desfate cu plăcerile lumești precum săruturile cu prietena ei din copilărie!
Cu ajutorul noilor sale puteri, Noir își începe călătoria ca elev al Academiei Eroilor, întâlnind oameni noi și ajutându-i să iasă din situațiile periculoase ce le ies în cale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2021 152 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 2

  • Belgianu1337 - 08 aprilie, 2021

    foarte fain animeul <3

  • vali puiu - 06 aprilie, 2021

    un anime super misto