The Rebirth of Buddha

The Rebirth of Buddha
the rebirth of buddha 6509 poster

The Rebirth of Buddha. Sayako Amanokawa, în vârstă de 17 ani, aspiră să devină jurnalist, la fel ca Kanemoto, un scriitor de ziar de elită pe care îl privește. Dar Kanemoto, rușinat dintr-un raport eronat despre un scandal de corupție, sare în fața unui tren și se sinucide. De la acel incident, Sayako devine brusc capabil să vadă spiritele și aproape că își pierde viața. Cu toate acestea, din acel incident aproape fatal, ea experimentează ceva extraordinar. Jurnalistul din interiorul ei se agită, se îmbarcă să afle despre adevăr. Dar forțele care îi stau în cale se dovedesc a fi mult mai formidabile decât și-ar fi imaginat vreodată.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 55m 2009 785 views

Background
 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6509&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 3

 • Florin - 12 august, 2020

  Multumesc acum merge

 • Florin - 12 august, 2020

  Pe prima sursă este alt film și pe următoarea a mers dar acum nu mai vrea de loc am ajuns la jumătate și când dau play rămâne negru și scrie ads by adspayglass

  • filmeonline - 12 august, 2020

   Vezi de la adblock mai blocheaza din cand in cand player-ul , foloseste mai bine popup block in loc de adblock.