Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

The Tower of Druaga The Aegis of Uruk

Ended 1 Seasons - 12 Episodes
The Tower of Druaga The Aegis of Uruk

The Tower of Druaga The Aegis of Uruk

Intr-o lume fantastica, au trecut 60 de ani de cand Gilgamesh, regele regatului Uruk, a infrant de unu singur Turnul Druaga. Acum turnul a fost reconstruit.
La fiecare 5 ani, puterea demonilor din turn se slabeste, datorita unei magii a zeului Anu, perioada pe care locuitorii o numesc „Vara lui Anu”. In aceasta perioada grupuri de armatele din Uruk intra in turn cu scopul de a ajunge pana in varf.
Povestea se centreaza in jurul unui baiat pe nume Jil care viseaza sa devina erou si doreste sa ajunga pana in varful turnului, care este cat un munte, pentru a-l invinge pe zeul Druaga si astfel sa aduca pacea in regat. Fiind fara experienta, a fost alungat din grupul din care facea parte si care se organizase pentru aceasta misiune. Acum Jil cauta sa adune o alta echipa de persoane curajoase si puternice pentru a intra in turn.
In cele din urma Jil se alatura lui Kaaya si Ahmey, doua fete cu puteri deosebite care si ele doresc sa intre in turn.
Sunt si alte grupuri de competitori care doresc sa ajunga la ultimul nivel. Aceasta este o competitie deoarece se crede ca in varful turnului se afla o comoara legendara „Blue Crystal Rod”. Toti vor sa obtina aceasta comoara. The Tower of Druaga The Aegis of Uruk.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Încarc...

24m 2008 1.580 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 0