Tibetan Dog

Tibetan Dog
tibetan dog 6555 poster

Tibetan Dog / Tibet Inu Monogatari . Jiantan este un băiat tânăr care trebuie să părăsească Xi’an după moartea mamei sale pentru a se adânci în prairile tibetane pentru a începe să trăiască cu tatăl de care abia își amintește. Tatăl său, LaGeBa, este un medic ocupat, care a decis să plece din oraș și să locuiască în Tibet, unde este medicul esențial al comunității sărace în care locuiește. Pentru a-l ajuta pe tatăl său, Jiantan trebuie să învețe cum să facă oaierit. În timp ce încearcă să învețe noua sa responsabilitate, el este salvat de un Mastiff tibetan de culoare aurie. Atât Jiantanul cât și câinele cel mare se ajută reciproc, în timp ce încearcă să se adapteze la acest nou mediu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 30m 2011 321 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6555&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Info
Cast
Background
Comments 0