Tibetan Dog

Tibetan Dog
tibetan dog 6555 poster

Tibetan Dog / Tibet Inu Monogatari . Jiantan este un băiat tânăr care trebuie să părăsească Xi’an după moartea mamei sale pentru a se adânci în prairile tibetane pentru a începe să trăiască cu tatăl de care abia își amintește. Tatăl său, LaGeBa, este un medic ocupat, care a decis să plece din oraș și să locuiască în Tibet, unde este medicul esențial al comunității sărace în care locuiește. Pentru a-l ajuta pe tatăl său, Jiantan trebuie să învețe cum să facă oaierit. În timp ce încearcă să învețe noua sa responsabilitate, el este salvat de un Mastiff tibetan de culoare aurie. Atât Jiantanul cât și câinele cel mare se ajută reciproc, în timp ce încearcă să se adapteze la acest nou mediu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 30m 2011 444 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6555&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0