Tokyo Babylon 1999

BABYLON 1999
Tokyo Babylon

Tokyo Babylon 1999 – Subaru Sumeragi este al treisprezecelea conducător al clanului Sumeragi și cel mai puternic onmyouji. Subaru este angajat să exorcizeze un șantier, dar angajatorul său dispare misterios. Singurul suspect este un bărbat care scapă în continuu din situații în care ar fi trebuit să moară. Apoi Subaru întâlnește o tânără femeie care intenționează să îl blesteme pe acel bărbat, spunând că el a fost cel ce i-a ucis fratele. Subaru trebuie să descopere cum a murit angajatoru său și să lupte cu spiritele malefice, care îl protejează pe bărbat, cu ajutoru prietenului său și al surorii gemene, Seishirou Sakurazuka și Hokuto Sumeragi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 40m 1993 336 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 1
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 2
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8442&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0