Tokyo Babylon 1999

BABYLON 1999
Tokyo Babylon

Tokyo Babylon 1999 – Subaru Sumeragi este al treisprezecelea conducător al clanului Sumeragi și cel mai puternic onmyouji. Subaru este angajat să exorcizeze un șantier, dar angajatorul său dispare misterios. Singurul suspect este un bărbat care scapă în continuu din situații în care ar fi trebuit să moară. Apoi Subaru întâlnește o tânără femeie care intenționează să îl blesteme pe acel bărbat, spunând că el a fost cel ce i-a ucis fratele. Subaru trebuie să descopere cum a murit angajatoru său și să lupte cu spiritele malefice, care îl protejează pe bărbat, cu ajutoru prietenului său și al surorii gemene, Seishirou Sakurazuka și Hokuto Sumeragi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 40m 1993 237 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 1
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 2
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8442&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0