Tokyo Ghoul Jack

Tokyo Ghoul Jack
tokyo ghoul jack 16652 poster

Tokyo Ghoul Jack ro sub gratis in romana – Cine are nevoie de școală, cine are nevoie de baseball și cine are nevoie de prieteni? Aceasta este atitudinea delincventului de liceu, Taishi Fura, care a devenit un singuratic după ce a căzut împreună cu colegii săi. Într-o zi, el asistă la atacul brutal al unui ghoul, care l-a lăsat pe unul dintre foștii săi prieteni în spital și pe celălalt mort. Hotărât să-i răzbune, Fura decide să-l urmărească pe monstrul care mănâncă bărbați. Eforturile sale îi permit să se intersecteze cu Kishou Arima, un elev liniștit care urmează și liceul. Cu toate acestea, Arima nu este un student obișnuit. În ciuda vârstei tinere, el este un investigator cu drepturi depline al CCG, o forță de lucru guvernamentală care se străduiește să facă față amenințării ghoul. Împreună, Fura și Arima vânează ghoul, cunoscut sub numele de Lantern, dar în curând devine evident că monstrul poate fi mai aproape decât suspectează oricine. În această poveste secundară, Tokyo Ghoul: „Jack” oferă o privire asupra trecutului lui Kishou Arima, cu mult înainte să devină vreodată temutul Ze al morții al CCG.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 30m 2015 894 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 2

  • Drip Goku - 01 februarie, 2021

    Salut,filmele astea ar trebui sa fie o continuare de la anime,sau niste backstory?sau ceva gen un fel de caractere secundare?

    • filmeonline - 01 februarie, 2021

      OVA sau filmele anime la Serii nu sunt continuari, sunt doar niste povesti secundare ale animeului sau cum ai zis si tu backstory.