Tokyo Ghoul Pinto

Tokyo Ghoul: Pinto
tokyo ghoul pinto 16649 poster

Tokyo Ghoul Pinto online subtitrat ro gratis – Shuu Tsukiyama este un „ghoul”: o creatură care mănâncă carne umană și îi place să se bucure din plin de mesele sale. Într-o noapte, în timp ce se bucura de crima premeditată a mesei sale, prima mușcătură mult așteptată a lui Shuu este tulburată de un fulger brusc de lumină.

Blițul se dovedește a fi aparatul de fotografiat al liceului Chie Hori, care îi prezintă lui Shuu imaginea perfectă care surprinde adevărata sa natură; împușcătura extrem de clară a unui cadavru sângeros și a unui Shuu excitat excesiv amenință să-și expună identitatea de ghoul, astfel Shuu trebuie să rezolve această situație rapid.

După ce Shuu descoperă că Chie urmează același liceu ca el și se află chiar în aceeași clasă, motivul din spatele sentimentelor sale de obsesie se schimbă de la autoconservare la curiozitate morbidă. Pe măsură ce se apropie de fotograful absent și extrem de ciudat, îi provoacă pe amândoi să afle mai multe despre lumile conflictuale ale celuilalt; Shuu promite că Chie va ieși din această experiență cu o fotografie superioară celei pe care o are deja.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,75 out of 5)
Încarc...

0h 24m 2015 643 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0