Tokyo Ghoul Pinto

Tokyo Ghoul: Pinto
tokyo ghoul pinto 16649 poster

Tokyo Ghoul Pinto online subtitrat ro gratis – Shuu Tsukiyama este un „ghoul”: o creatură care mănâncă carne umană și îi place să se bucure din plin de mesele sale. Într-o noapte, în timp ce se bucura de crima premeditată a mesei sale, prima mușcătură mult așteptată a lui Shuu este tulburată de un fulger brusc de lumină.

Blițul se dovedește a fi aparatul de fotografiat al liceului Chie Hori, care îi prezintă lui Shuu imaginea perfectă care surprinde adevărata sa natură; împușcătura extrem de clară a unui cadavru sângeros și a unui Shuu excitat excesiv amenință să-și expună identitatea de ghoul, astfel Shuu trebuie să rezolve această situație rapid.

După ce Shuu descoperă că Chie urmează același liceu ca el și se află chiar în aceeași clasă, motivul din spatele sentimentelor sale de obsesie se schimbă de la autoconservare la curiozitate morbidă. Pe măsură ce se apropie de fotograful absent și extrem de ciudat, îi provoacă pe amândoi să afle mai multe despre lumile conflictuale ale celuilalt; Shuu promite că Chie va ieși din această experiență cu o fotografie superioară celei pe care o are deja.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

0h 24m 2015 326 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Info
Cast
Background
Comments 0