Tokyo Godfathers

東京ゴッドファーザーズ
tokyo godfathers 19809 poster

Tokyo Godfathers ro sub gratis online – Maestrul japonez Sathoshi Kon regizeaza cel de-al treilea sau lung metraj anime (animatie manga). Povestea se petrece in Tokyo, in ajunul Craciunului. Gin, un barbat obosit de varsta mijlocie, Hana, o batrana travestita si Miyuki, un fugar adolescent, sunt trei prieteni vagabonzi care au format o neconventionala structura familiala. Legatura lor e pusa la incercare atunci cand, cautand mancare in gunoi, gasesc un copil abandonat. Nu au de ales decat sa aiba ei insisi grija de el. Grupul calatoreste de-a lungul orasului, cautandu-i pe parintii micutului. In tot acest timp, fiecare dintre cei trei prieteni se confrunta cu reactiile lui si ale celorlalti fata de aceasta situatie. O capodopera animata de spiritul Craciunului si de imaginatia magica.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 33m 2003 69 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0