Toradora

Ended 1 Seasons - 25 Episodes
toradora 13448 poster

Toradora ro sub gratis in romana. Ryuuji Takasu este un elev de liceu care iubește temele; dar în contrast cu comportamentul său, el are o față intimidantă, care îl face mereu să fie privit ca pe un delincvent. Pe de altă parte mai este și Taiga Aisaka, o elevă scundă, asemănătoare unei păpuși, care nu este decât o fată drăguță și fragilă. Înarmată cu o katana din lemn si personalitate arțăgoasă, Taiga este cunoscută în întreaga școală ca „Palmtop Tiger”.

Într-o zi, o greșeală jenantă îi face pe cei doi să se întâlnească pe aceleași căi. Ryuuji descoperă că Taiga are de fapt o parte dulce: are sentimente pentru popularul vicepreședinte, Yuusaku Kitamura, care este cel mai bun prieten al său. Dar lucrurile devin mai ciudate când Ryuuji dezvăluie că are sentimente față de cea mai bună prietenă a Taigăi, Minori Kushieda!

Toradora! este o comedie romantică care urmează acest duo ciudat, pe măsură ce se îmbarcă într-o încercare de a se ajuta reciproc, formând o alianță puțin probabilă în acest proces.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

24m 2008 804 views

Background
Comments 2