Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Trinity Seven 2 Heavens Library & Crimson Lord

Trinity Seven 2 Heavens Library & Crimson Lord
trinity seven 2 heavens library crimson lord 17594 poster

Trinity Seven 2 Heavens Library & Crimson Lord online subtitrat gratis in romana – Seria se concentrează pe aventurile lui Arata Kasuga, o elevă de liceu, care este vizată de Lilith, profesoară la o școală mistică. Având trei opțiuni în efortul de a ajuta la salvarea fenomenului de destrămare a lumii prin forțe malefice și în timp ce încerca să rezolve misterul iubitului său văr și prieten al copilăriei, Hijiri, care a dispărut într-un spațiu diferit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 1m 2019 464 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0