Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Trinity Seven Eternity Library & Alchemic Girl

Trinity Seven Eternity Library & Alchemic Girl
trinity seven eternity library alchemic girl 17602 poster

Trinity Seven Eternity Library & Alchemic Girl online subtitrat gratis in romana – Povestea filmului începe atunci când Arata dă, din neatenţie, peste „Apocrifele Hermes” din cartea magică a lui Lilith. Dintr-o dată, este cuprinsă de o lumină albă strălucitoare, iar o fată apare în fața ei. Această fată se intitulează Lilim și le tratează pe Arata și Lilith ca pe proprii părinți. După apariția acesteia, ceva se schimbă în lume. Bibliotecă Interzisă ia ființă. În Bibliotecă se află cel mai mare alchimist, Lordul Demon Alb. Lordul Demon Alb dorește să o elimine pe Arata și Treimea celor Șapte pentru a ocupa poziția de Lord Demon. Având puteri neimaginabile, Lordul Demon Alb o atacă pe Arata și începe un război în care Arata și Treimea celor Șapte trebuie să lupte pentru a salva lumea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 55m 2017 431 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0