Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Twilight of the Dark Master

Shihaisha no Tasogare
twilight of the dark master 8582 poster

Twilight of the Dark Master online subtitrat gratis in romana – De la începutul timpului, monstruoșii Demoni și nobilii Gardieni s-au luptat pentru Pământ – cadoul etern de la măreața Mamă, creatoarea vieții. O ură adâncă există între Demoni și Gardieni; Gardienii au împiedicat Demonii de la distrugerea omenirii și a lumii.

După miliarde de ani, orașul Neo-Shinjuku: puțini Demoni sau Gardieni au rămas ca să-și continue epicul război. Oamenii conduc Pământul, fără să-și amintească de Demoni sau Gardieni. În străfundurile întunecatei lumi subterene, un Demon suprem încă trăiește și planifică să subjuge omenirea. Doar un singur Gardian a mai rămas să lupte, iar soarta omenirii este în joc.

Bazată pe nuvela grafică „Twilight of the Dark Master (Shihaisha no Tasogare)” (Shinshokan) de Saki Osuke.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

0h 50m 1998 783 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8582&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0