Twilight of the Dark Master

Shihaisha no Tasogare
Twilight of the Dark Master 2

Twilight of the Dark Master – De la începutul timpului, monstruoșii Demoni și nobilii Gardieni s-au luptat pentru Pământ – cadoul etern de la măreața Mamă, creatoarea vieții. O ură adâncă există între Demoni și Gardieni; Gardienii au împiedicat Demonii de la distrugerea omenirii și a lumii.

După miliarde de ani, orașul Neo-Shinjuku: puțini Demoni sau Gardieni au rămas ca să-și continue epicul război. Oamenii conduc Pământul, fără să-și amintească de Demoni sau Gardieni. În străfundurile întunecatei lumi subterene, un Demon suprem încă trăiește și planifică să subjuge omenirea. Doar un singur Gardian a mai rămas să lupte, iar soarta omenirii este în joc.

Bazată pe nuvela grafică „Twilight of the Dark Master (Shihaisha no Tasogare)” (Shinshokan) de Saki Osuke.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

0h 50m 1998 446 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute .* Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0