Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Violet Evergarden Eternity and the Auto Memory Doll

Violet Evergarden Gaiden: Eien to Jidou Shuki Ningyou
violet evergarden eternity and the auto memory doll 17558 poster

Violet Evergarden Eternity and the Auto Memory Doll online subtitrat gratis – Isabella, fiica familiei nobile York, este înscrisă într-o academie de fete pentru a fi îngrijită într-o doamnă demnă de noblețe. Cu toate acestea, ea a renunțat la viitorul ei, văzând prestigioasa școală ca fiind doar o închisoare din lumea exterioară. Familia ei observă că se luptă în lecțiile ei și decide să o angajeze pe Violet Evergarden să o îndrume personal sub masca unei roabe. La început, Isabella o tratează pe Violet cu răceală. Violet pare a fi capabil să facă totul perfect, determinând-o pe Isabella să presupună că s-a născut cu o lingură de argint. După ceva timp, Isabella începe să-și dea seama că Violet a avut propriile lupte și începe să se deschidă către ea. Isabella dezvăluie curând că a pierdut contactul cu iubita ei soră mai mică, pe care dorește să o revadă. După ce a experimentat puterea cuvintelor prin clientela ei din trecut, Violet întreabă dacă Isabella dorește să îi scrie o scrisoare lui Taylor. Va reuși Violet să o ajute pe Isabella să-și transmită sentimentele surorii ei pierdute de mult?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 31m 2019 432 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0