When Marnie Was There / Omoide no Marnie

Omoide no Marnie
when marnie was there 18839 poster

When Marnie Was There / Omoide no Marnie online ro sub gratis – Omoide no Marnie este o producţie 2014, marca Studio Ghibli. În regia lui Yonebayashi Hiromasa (de la Karigurashi no Arrietty), filmul este o dramă realistă, fără creaturi magice, dar din care, totuşi, nu lipseşte întrutotul elementul fantastic. Povestea este centrată pe o adolescentă pe nume Anna, timidă, foarte talentată la desen şi aparent deconectată social din cauza unor circumstanţe legate de familia ei. După un atac de astm, mama sa adoptivă decide să o trimită la nişte rude în provincie unde întâlneşte o fată misterioasă pe nume Marnie şi de aici este prezentată o poveste de prietenie, redată impresionant, cu, în opinia mea, cea mai bună animaţie executată de Studio Ghibli până acum.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 43m 2014 142 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0