Wolf Children / Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Ookami Kodomo no Ame to Yuki
wolf children 8624 poster

Wolf Children / Ookami Kodomo no Ame to Yuki ro sub gratis online – Hana merge la facultate și se întreține singură. Într-o zi îl întâlnește pe Ookami și acesta îi spune secretul lui: faptul că este un om-lup. Din uniunea lor se naște micul Yuki, a cărui voce spune povestea, și apoi Ame. Ookami moare într-un mod tragic, iar Hana este nevoită să părăsească orașul deoarece copiii începeau să-și manifeste dubla natură în momente nepotrivite. Ei merg să trăiască în munți, Hana învață să lucreze pământul și să se integreze în mica comunitate. Dar copiii cresc și nu mai pot fi ținuți secret în lume: Yuki vrea să meargă la școală și Ame, se simte împlinit în mijlocul pădurii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 57m 2012 1.823 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8624&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0