Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Your Name

Kimi no Na wa
your name 8640 poster

Your Name – Mitsuha Miyamizu, o fată de liceu, vrea să trăiască o viața de băiat în orașul plin de viață, Tokyo – un vis care stă în contrast cu viața actuală din mediul rural. Între timp, în oraș, Taki Tachibana trăiește o viață aglomerată ca student, în timp ce jonglează în slujba cu jumătate de normă și speră la un viitor în arhitectură. Într-o zi, Mitsuha se trezește într-o cameră care nu este a ei și întâmplă dintr-o dată că trăiește viața de vis în Tokyo – dar în corpul lui Taki! În altă parte, Taki se află în viața lui Mitsuha în mediul rural umil. În căutarea unui răspuns la acest fenomen ciudat, încep să se caute unii pe alții. Kimi no Na wa se învârte în jurul acțiunilor lui Mitsuha și Taki, care încep să aibă un impact dramatic asupra vieții celuilalt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4,36 out of 5)
Încarc...

1h 46m 2016 13.501 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0